Lise Dahl

 

Jeg er uddannet dynamisk psykoterapeut, master i hypnoser og mindfulness med åndedræts teknikker, NLP-coach, supervisor, samt kost og ernærings terapeut. Derudover har jeg en en master i HMRS til håntering af stress, konflikthåndtering, enneagrammet, samt videregående kurser, der har relevans for mit arbejdsområde.

 
Gennem 27 år har jeg arbejdet som behandler. I mit virke med terapi/hypnose har jeg god erfaring i arbejde med børn/unge, voksne med psykiske problemer som stress, depressioner, angst, traume, livskriser, spiseforstyrrelse, lavt selvværd og mange andre udfordringer, vi mennesker møder på vores vej gennem livet. Jeg har også god erfaring med par til at finde kærligheden igen.
 
Jeg har igennem 35 år aktivt beskæftiget mig med min personlige udvikling i form af egen terapi, gruppeterapi, yoga og mindfulness/meditation. Derudover indgår jeg i et samarbejde om faglig supervision.
 
Før jeg blev behandler, var jeg beskæftiget i erhvervslivet som IT- konsulent med implementering af økonomistyringssystemer, samt en ledende funktion i en mellemstor virksomhed. Erfaringerne herfra gør jeg brug af i mit arbejde med bl.a. stress og konflikthåndtering.
 
Jeg har dyb respekt og forståelse for andre mennesker og deres model af verden. For jeg ved, der ligger en god intention bag deres tanker og handlinger.
 
 
Du kan skrive direkte til mig på lise.dahl@mail.dk eller ringe på tlf. 52405052