individuel terapi

Det kan være en god ide at komme i terapi når man oplever man er mere ked af det, end man er glad i sin hverdag -  eller når man har brug for, at finde ud af hvorfor man gør som man gør, i forskellige situationer.

 
Der kan også være fordi man føler sig stresset, angst, står i en skilsmisse, bange for at blive forelsket, er forelsket,  manglende selvværd, eller en følelse af at gøre alt forkert og ofte føle sig misforstået etc.
 
I en individuel terapi tages der udgangspunkt i dig og hvor du er i dit liv – terapien kan være din hjælp til at bearbejde og forandre de udfordringer du møder i din hverdag, både for dig selv, men også i dit samspil med andre.
 
Vi hjælper dig med at få overblik over dine overlevelses mekanismer, som du har udviklet igennem din barndom/voksenliv og hjælper dig til at få en forståelse for, hvorfor du gør som du gør. Du vil opleve, at når du erkender og accepterer dine egne følelser/handlinger, vil det kunne ændre din selvopfattelse og også dit liv.
 
Ønsker du af forskellige årsager at behandlingsformen/rådgivningen skal foregå via mail, kan du skrive til os på netterapi @ veogvelhuset.dkAlle dine henvendelser vil blive behandlet i fuld fortrolighed. 
 
(dog skal der gøres opmærksom på, at en rådgivning via mail ikke har den samme dybde som en terapi, hvor vi alle er tilstede).